Cursuri Corporate

Servicii ce se adresează companiilor ce activează în industria IT 

Companii IT

Pregătire juniori
Companiile pot ușura procesul de integrare al angajaților prin asigurarea că aceștia au o bază de cunoștințe și de practici solidă, potrivită cerințelor necesare pentru a ocupa un post de junior.

În acest scop, la cerere putem organiza cursuri la cerere pentru juniori, astfel incât la absolvirea acestora, aceșia să necesite o perioadă minimă de acomodare cu tehnologiile folosite la noul loc de muncă.

Programă personalizată
Companiile partenere EnerEd IT Academy pot beneficia de cursuri personalizate pentru pregatirea juniorilor, cursuri cu conținut adaptat nevoilor din cadrul companiei.

Servicii ce se adresează companiilor ce  nuactivează în industria IT

Companii non-IT

Cursuri de inițiere și avansate
Pentru că nu doar cei ce activează în industria IT au nevoie de cunoștințe solide de utilizare a sistemelor de calcul, putem organiza cursuri de nivel intermediar și avansat ce pot asigura un nivel de cunoștințe necesar fiecărei industrii conexe.

Astfel, putem organiza cursuri de inițiere în folosirea calculatorului, cursuri de inițiere în folosirea suitei Microsoft Office, precum și cursuri ce se adresează persoanelor ce activează ca Administratorilor de Sistem, Data Protection Officer, etc

Programă personalizată
Aceste module de curs pot fi personalizate în cazul în care se organizeaza la cerere, iar programa și obiectivele urmărite la finalizarea lor sunt stabilite de comun acord cu firma beneficiară.

Parteneri:

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată