Curs Java + Android

 
 • Numar ore: 340 in clasa + 160 proiect individual
 • Durata curs: 12 luni 
 • Rata lunara: 130€ ~ Pret total curs: 1560€ 
 • Mod de desfasurare: in sala, grupe de maxim 15 cursanti 
 • Orar: cate 2 zile saptamanal, intre orele 17:00 si 21:00 
 • Urmatoarea serie: Aprilie 2019
Inscrie-te la acest curs

Cui se adreseaza

Acest curs se adresează persoanelor care nu dețin cunoștințe de programare, dar care doresc să dobândească abilitățile necesare pentru a lucra în mediul de dezvoltare JAVA/JEE, si folosirea acestora pentru a dezvolta programe pentru sisteme ce ruleaza Android ca si sistem de operare.

Despre curs

Java este o tehnologie inovatoare dezvoltata de Sun Microsystems, ce a avut un impact considerabil asupra intregii comunitati a dezvoltatorilor software, impunandu-se prin calitati deosebite cum ar fi: simplitate, robustete si, foarte important, portabilitate. Aceste calitati, si faptul ca a evoluat continuu pentru a fi in pas cu evolutia si noile tendinte din industria informatiei, Java este in continuare cel mai popular limbaj de programare.
Datorita raspandirii in crestere a dispozitivelor mobile, in ultimele 3 luni cursantii vor invata sa dezvolte aplicatii care sa ruleze pe platforma Android.

Acest curs învață participanții să dezvolte aplicații de bază dar și aplicații complexe, precum și module bazate pe Mobile, Java . Cursul este împărțit în patru părți, după cum urmează:

 • Cursuri de bază
  Aceasta prima parte insista pe familiarizarea cursantului cu principiile de baza ale limbajelor de programare in general, si ale Java in special. Cursurile prezinta elemente ce stau la baza dezvoltarii de programe, limbaje de programare orientate-obiect, dezvoltarea programelor in JAVA, construirea de interfete grafice, lucrul cu baze de date (SQL)
 • Cursuri WEB
  Aceste cursuri familiarizează cursanții cu lumea web și tehnologiile sale. Acest pas este foarte important înainte de a intra în lumea Java Enterprise Edition (JEE) care este concentrata în furnizarea de soluții pentru dezvoltarea aplicatiilor server-side.
 • Cursuri avansate
  Cursurile incluse în această secțiune tratează diverse tehnologii care sunt părți esențiale din JEE. Cursurile sunt oferite în medii diferite și într-o varietate de produse care oferă o viziune largă asupra instrumentelor, precum și un studiu aprofundat a tehnologiilor în sine. Această parte a cursului conține și module care se concentrează asupra principiilor de planificare și proiectare a aplicațiilor.
 • Proiect
  Proiectul este împărțit în mai multe etape și presupune construirea de aplicații Java și a unui model cu trei niveluri, acoperind marea majoritate a tehnologiilor studiate. Proiectul este realizat pe grupe, în afara orelor de curs. Cursanții vor beneficia de 40 de ore de consiliere din partea trainerilor pentru realizarea acestui proiect.

Formatul cursului

Cursul va fi constituit dintr-o serie de prelegeri teoretice urmate de exemple practice, exemple si exercitii individuale.

 • Cursul include un rezumat al proiectului de dezvoltare care integrează dezvoltarea de aplicații cu tehnologiile Java JEE. Proiectul acoperă cele mai importante tehnologii studiate și oferă studenților o experiență valoroasă dincolo de exercițiile practice realizate în sala de clasă.
 • Durata: 500 de ore de studiu (din care 340 de ore de studiu in clasa, în care sunt incluse și 58 de ore destinate consilierii în vederea realizării proiectului și 160 de ore de lucru independent, pentru realizarea proiectului).

Programa cursului

Introduction to Programming
Introduction to Object-oriented development - Object Oriented Programming
Java Programming Language
Introduction to SQL
Java Swing – JFC
Building Web Sites Using HTML
Enhancing Web Sites Using Java Scripts & DHTML
XML - Extensible Markup Language
Java & XML
Introduction to Java 2 Enterprise Edition (JEE)
Android - Module #1
Android - Module #2
Android - Module #3
Android - Module #4
Android - Module #5
Android - Module #6
Android - Module #7
Android - Module #8
Inscrie-te la acest curs

Ne gasiti si pe: