Și pentru că reducerea de 10% nu ni s-a parut suficientă pentru a vă mulțumi pentru acești primi 5 ani plini de entuziasm, muncă dar și satisfacții , ne-am hotarât să vă oferim și două cursuri gratuite, la alegere.

Participă la concursul nostru și poți câștiga  unul din cele 2 vouchere în valoare de 1280 respectiv 960 Euro ce vă oferă acces la unul din cursurile :

Curs Programare Java – Detalii

Curs Testare Manuală – Detalii

*Nu uita să-ți suplimentezi șansele de câștig dupa înscriere, dând share la pagina concursului folosind link-ul primit pe e-mail, sau din aplicatia concursului folosind butoanele ”Facebook” sau ”Linkedin”! Pentru fiecare concurent înscris care a folosit link-ul distribuit de tine, primești o șansă în plus la tragerea la sorți din data de 1 Martie 2020.

  • 2 câștigători
  • Valoare:
    2240€
  • Premiu:
    1xCurs Testare Manuala + 1xCurs Programare Java

Giveaway aniversar! Căștigă un curs gratuit și începe o carieră în IT.

Curs de Programare Java pentru începători

Valoare curs: 1280 Euro

Java este o tehnologie inovatoare dezvoltată de Sun Microsystems, ce a avut un impact considerabil asupra întregii comunități a dezvoltatorilor software, impunându-se prin calități deosebite cum ar fi: simplitate, robustețe și, foarte important, portabilitate. Aceste calități, precum și faptul că a evoluat continuu pentru a fi în pas cu evoluția și noile tendințe din industria informației, Java este în continuare cel mai popular limbaj de programare.

Curs de Testare Manuală pentru începători

Valoare curs: 980 Euro

În cadrul cursului veți dobândi cunoștințele și abilitățile necesare testării software, veți învață modul de lucru cu echipele de programatori, veți avea ocazia să testați cunoștințele dobândite în cadrul unor proiecte ce simulează situații reale specifice atribuțiilor celor ce ocupă postul de Software Tester.

Încheiat

Winners

  • Ciobotaru, Mihaela-Andreea
  • Haraga, Bianca

Ne gasiti si pe: