Îți dorești un job
mai sigur?

Înscrie-te la unul din cursurile noastre!

Întrebări frecvente

Înscrierea se poate face online, prin intermediul formularului online. Ulterior, vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea pașilor următori necesari înscrierii la cursul dorit.

Sigur! Cursurile pentru începători sunt astfel structurate încât să fie accesibile începătorilor și nu necesită cunoștințe inițiale în domeniu.

Pe toata perioada cursului, vei participa la câte două ședințe săptămânal a câte 3,5 ore fiecare. Ședințele de curs pot avea loc atât în timpul săptămânii cat și în week-end. Cele din timpul saptamanii au loc între orele 18-21:30, iar cele din weekend între orele 9:00-13:00. În funcție de curs, acesta poate fi compus din două ședințe în timpul săptămânii, sau o ședință în timpul săptămânii și cealaltă în weekend.Comută conținut

Cursurile conțin și o parte teoretică, dar ca pondere se pune accent mai mult pe aplicarea în practică a noțiunilor învățate. Vei lucra la proiecte ce simulează situații reale de lucru, astfel având ocazia să pui în practică toate cunoștințele asimilate de-a lungul cursului. Cursanții vor primi de asemenea acces și la platforma de învățământ online EnerEd, unde li se vor pune la dispoziție suportul de curs, materiale informative, teste.

Toate cursurile EnerEd IT Academy se desfășoară online.

Fiecare grupa are în componență maxim 15 persoane. În acest fel trainerul poate acordă atenția necesară fiecăruia dintre cursanți.

Conexiune stabilă la internet, laptop sau calculator, cameră web. căști cu microfon.

Plata se face lunar, suma corespunzătoare fiecărui curs fiind cea anunțată pe site și ulterior stabilită printr-un contract. Se poate achita prin virament bancar, depunerea banilor direct în contul Asociației EnerEd sau la sediul nostru  atât numerar cât și cu cardul.
În funcție de numărul de cursanți înscriși, a disponibilității sălilor de curs dar și a altor criterii, cursurile pot avea dată fixă de începere sau nu. În momentul înscrierii vi se vor comunica aceste detalii și veți putea fi anunțați pe baza datelor de contact furnizate. De asemenea, puteți obține orice informații doriți referitoare la curs folosind adresa noastră de contact, chat-ul online de pe pagină EnerEd sau numerele de telefon afișate pe site.
Trainerii sunt specialiști cu experiență de cel puțin 5 ani în domeniu, angajați ai companiilor de top din Iași
Pentru a susține examenul final, este recomandată prezența la cel puțin 80% din ședințele de curs. În situații excepționale, în cazul în care motivat nu puteți participa la cel puțin 80% din ședințe, și progresul cursantului nu este afectat de absențele la curs, acesta poate susține testul de absolvire
Va puteți retrage de la curs în decurs de 6 săptămâni, nefiind nevoiți să achitați sumele corespunzătoare lunilor următoare. Trebuie doar să depuneți la secretariatul nostru o cerere de încetare a contractului de studiu.
Companiile de profil din Iași sunt într-o continuă căutare de oameni specializați. Absolvirea unui curs al EnerEd IT Academy dublat de studiul individual absolut necesar pe toată durata cursului, vă pot duce la un nivel ce să vă permită cu ușurință ocuparea unui post entry-level într-o companie de profil.
Pe baza rezultatelor obținute în cadrul cursului, EnerEd IT Academy poate face o recomandare în vederea angajării, atât companiilor partenere ce activează în industria IT, cât și a firmelor de resurse umane cu care colaborăm.

Vrei mai multe detalii?

Completează formularul pentru a fi contactat de un consilier în carieră