EnerEd IT Academy Iasi - Curs Java incepatori
 • Numar ore: 224 ore de curs
 • Durata curs: 8 luni
 • Rata lunara: 160€ ~ Pret total curs: 1280€ (toate taxele incluse)
 • Mod de desfasurare: sesiuni interactive online
 • Orar: cate 2 zile saptamanal, de la ora 18:00
 • Urmatoarea serie: Decembrie 2020

Cui se adreseaza

Acest curs se adresează persoanelor care nu dețin cunoștințe de programare, dar care doresc să dobândească abilitățile necesare pentru a lucra în mediul de dezvoltare JAVA/JEE.

Despre curs

Java este o tehnologie inovatoare dezvoltata de Sun Microsystems, ce a avut un impact considerabil asupra intregii comunitati a dezvoltatorilor software, impunandu-se prin calitati deosebite cum ar fi: simplitate, robustete si, foarte important, portabilitate. Aceste calitati, si faptul ca a evoluat continuu pentru a fi in pas cu evolutia si noile tendinte din industria informatiei, Java este in continuare cel mai popular limbaj de programare.

Acest curs învață participanții să dezvolte aplicații de bază dar și aplicații complexe, precum și module bazate pe Mobile, Java și JEE. Cursul este împărțit în patru părți, după cum urmează:

 • Cursuri de bază
  Aceasta prima parte insista pe familiarizarea cursantului cu principiile de baza ale limbajelor de programare in general, si ale Java in special. Cursurile prezinta elemente ce stau la baza dezvoltarii de programe, limbaje de programare orientate-obiect, dezvoltarea programelor in JAVA, construirea de interfete grafice, lucrul cu baze de date (SQL)
 • Cursuri WEB
  Aceste cursuri familiarizează cursanții cu lumea web și tehnologiile sale. Acest pas este foarte important înainte de a intra în lumea Java Enterprise Edition (JEE) care este concentrata în furnizarea de soluții pentru dezvoltarea aplicatiilor server-side.
 • Cursuri avansate
  Cursurile incluse în această secțiune tratează diverse tehnologii care sunt părți esențiale din JEE. Cursurile sunt oferite în medii diferite și într-o varietate de produse care oferă o viziune largă asupra instrumentelor, precum și un studiu aprofundat a tehnologiilor în sine. Această parte a cursului conține și module care se concentrează asupra principiilor de planificare și proiectare a aplicațiilor.
 • Proiect
  Proiectul este împărțit în mai multe etape și presupune construirea de aplicații Java și a unui model cu trei niveluri, acoperind marea majoritate a tehnologiilor studiate. Proiectul este realizat pe grupe, în afara orelor de curs. Cursanții vor beneficia de 40 de ore de consiliere din partea trainerilor pentru realizarea acestui proiect.

Formatul cursului

Cursul va fi constituit dintr-o serie de prelegeri teoretice urmate de exemple practice, exemple si exercitii individuale.

 • Cursul include un rezumat al proiectului de dezvoltare care integrează dezvoltarea de aplicații cu tehnologiile Java JEE. Proiectul acoperă cele mai importante tehnologii studiate și oferă studenților o experiență valoroasă dincolo de exercițiile practice realizate în sala de clasă.
 • Durata: 300 de ore de studiu (din care 224 de ore de studiu in clasa, în care sunt incluse și ore destinate consilierii în vederea realizării proiectului și 80 de ore de lucru independent, pentru realizarea proiectului).

Programa cursului

Introduction to Programming
Introduction to Object-oriented development - Object Oriented Programming
Java Programming Language
Introduction to SQL
Transactions
JPA and Hibernate
Building Web Sites Using HTML
Enhancing Web Sites Using Java Scripts & DHTML
XML - Extensible Markup Language
Java & XML
Introduction to Java 2 Enterprise Edition (JEE)
Java Server Pages & Servlets
Java & Web-Services
Developing Enterprise Java Beans 3.0
Java and Design Patterns
JEE Design Patterns
Extreme Java
Spring Framework
Most recent updates regarding Java

Ne gasiti si pe: