EnerEd IT Academy - Cursuri Android Avansati
 • Numar ore: 100
 • Durata curs: 3 luni
 • Mod de desfasurare: in laborator, grupe de maxim 15 cursanti
 • Orar: cate 2 zile saptamanal, intre orele 17:00 si 21:00
 • Urmatoarea serie: La cerere

Cui de adreseaza

Cursul se adreseaza programatorilor cu experienta intr-un limbaj de programare orientat pe obiecte, dornici sa se initieze in dezvoltarea de programe destinate  dispozitivelor mobile bazate pe sistemul de operare Android.

Despre curs

Dispozitivele mobile ca smartphone-uri, tablete reprezinta acum cea mai raspandita modalitate a oamenilor de a accesa internetul si de a comunica. Cresterea continua a puterii acestora de procesare permite integrarea unei multitudini de functii.

Din acest motiv, abilitatile de dezvoltare a aplicatiilor pentru aceste dispozitive sunt foarte cautate, cererea de specialisti in dezvoltarea aplicatiilor pentru dispozitive mobile crescand de la an la an. Pentru a-si dezvolta aceste abilitati, cursantii trebuie sa stapaneasca principii informatice solide, sa aiba cunostinte despre platformele aplicatiilor mobile, sa poata proiecta interfete de utilizator. Acest curs acopera principii fundamentale de programare, arhitectura software si aspectele privind experienta utilizatorului care stau la baza aplicatiilor sofware.

Cursul include numeroase exemple practice puse in aplicare pe platforma Android. Cursantii vor aplica cunostintele dobandite din prelegerile teoretice, in lucrari de laborator folosind platforma Android, precum si prin realizarea unui proiect mai amplu in care sa poata aplica toate cunostintele dobandite in partea teoretica a cursului

Formatul cursului

Cursul este structurat pe 8 module si va fi constituit dintr-o serie de prelegeri teoretice urmate de exemple practice, exemple si exercitii individuale. De asemenea, in programa cursului este inclus in un proiect mai amplu in cadrul caruia cursantii vor putea aplica cunostintele, tehnicile si tehnologiile studiate.

Programa cursului

Module #1
Module #2
Module #3
Module #4
Module #5
Module #6
Module #7
Module #8
Inscrie-te la acest curs

Ne gasiti si pe: